Consilierii județeni din Constanța, chemați la vot. 23 proiecte sunt supuse dezbaterii

Conducerea Consiliului Județean Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Daniel Learciu, Horia Țuțuianu, Claudiu Palaz - Conducerea Consiliului Județean Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Ultima zi a lunii februarie este una plină pentru consilierii județeni. Aceștia au fost convocați într-o șediță ordinară, începând cu ora 14.00.

Pe ordinea de zi se numără 23 proiecte. Cinci dintre acestea sunt depuse de vicepreședintele Daniel Learciu, unul de vicepreședintele Claudiu Palaz, iar restul poartă semnătura președintelui CJ Constanța, Horia Țuțuianu.

Iată cele mai importante puncte de pe ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizaţi pentru obiectivul „Reabilitarea DJ 222, Mihail Kogălniceanu – Cuza Vodă, km 130+615 – km 150+210” ;

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizaţi pentru obiectivul „Reabilitare drum judeţean DJ 224 Medgidia – Tortomanu – Siliştea, km 0+000 – 21+585 ;

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea ştatului de funcţii şi organigramei Direcţiei de Pază a Judeţului Constanţa pentru anul 2017.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Caietului de obiective pentru Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T.Burada”.

21. Proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare pentru Pavilionul Expoziţional Constanţa, imobil aflat în domeniul public al judeţului Constanţa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*