Consilierii județeni constănțeni vor dezbate proiecte privind cultura și sistemul de sănătate din Constanța

Ședință de Consiliul Județean Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Ședință de Consiliul Județean Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Pe 27 aprilie se convoacă Consiliul Judeţean Constanţa în şedinţă ordinară, începând cu ora 13.00, în Sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ Consiliul Judeţean Constanţa.

Proiectul ordinii de zi cuprinde 16 puncte, inițiatorul acestora fiind președintele CJ, Marius Horia Țuțuianu, vicepreşedintele Claudiu Iorga Palaz, dar și consilierul Marian Iordache.

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Centrului de Excelență în Turism și Servicii ,,Tomis”, imobil aflat în domeniul public al Județului Constanța, precum și aprobarea Contractului de Utilizare Temporară – Cadru și a Proceselor Verbale de Predare-Primire.
  2. Proiect de hotărâre privind numirea doamnei Ștefănescu Atena Marioara în funcția de director interimar la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța ,,Căluțul de mare”, până la ocuparea postului prin concurs.
  3. Proiect de hotărâre privind constituirea de către Consiliul Județean Constanța a dreptului de administrare asupra unor bunuri imobile proprietate publică a județului Constanța, în favoarea Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”.
  4. Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei, Statului de funcţii și a Regulamentului de Organizare și Funcționare pentru Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”.
  5. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli, Listei de Investiţii, Programului de evenimente culturale, pe anul 2018 pentru Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”.
  6. Proiect de hotărâre privind modificarea structurii organizatorice a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă ,,Sf. Apostol Andrei” Constanţa.
  7. Proiect de hotărâre privind acordarea unui ajutor financiar doamnei Dima Ioana.
  8. Proiect de hotărâre privind însuşirea în domeniul public al Judeţului Constanţa a bunurilor imobile – construcţii „Centre de prevenţie, tratament medical primar şi puncte de salvamar din zona litorală a Judeţului Constanţa”.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea transmiterii în folosinţă gratuită a tuturor dotărilor achiziţionate în cadrul proiectului „Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Ambulatoriului Eforie Sud” către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Constanţa.
  10. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Studiului de Fezabilitate a indicatorilor tehnico-economici şi a cofinanţării investiţiilor pentru „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în aria de operare a S.C. RAJA S.A. Constanţa, în perioada 2014 – 2020.
  11. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCJC nr. 254/03.12.2014 privind repartizarea spaţiilor cu destinaţia de birouri, precum şi a locuinţelor de serviciu din imobilul bloc L4, situat în Municipiul Constanţa, aleea Magnoliei nr.2, aprobarea criteriilor de repartizare a chiriei, precum şi a contractului de închiriere.
  12. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCJ nr. 183/2016 privind desemnarea reprezentantului Judeţului Constanţa în Adunarea Generală a Acţionarilor S.C. RAJA S.A. Constanţa.
  13. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui contract de servicii de asistare, consiliere şi reprezentare juridică.
  14. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui contract de servicii de asistare, consiliere şi reprezentare juridică a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Constanţa.
  15. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi a Listei de Investiţii pe anul 2018 pentru Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Agigea.
  16. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului judeţean pe anul 2018.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*