Congresul „Stomatologia 3D” este organizat în cadrul ediției de toamnă a DENTA II, la ROMEXPO

DENTA II este gazda Congresului „Stomatologia 3D”, la ROMEXPO

În perioada 5 – 7 decembrie ROMEXPO organizează Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară, ediția de toamnă – DENTA II. În cadrul acesteia are loc Congresul „Stomatologia 3D”, eveniment care se desfășoară cu o importantă participare internațională.

Congresul este organizat de către Societatea Română de Stomatologie, în parteneriat cu ROMEXPO, și are ca scop actualizarea cunoștințelor și orientărilor profesionale ale medicilor dentiști.

Congresul va fi creditat cu 24 de puncte de Educație Medicală Continuă de către Colegiul Medicilor Dentiști din România.

La eveniment sunt invitați lectori de prestigiu din România și din străinătate: Prof. Dr. Meric Karapinar – Kazandag, Profesor de Endodonție și Prodecan în cadrul Facultății de Medicină Dentară de la Universitatea Yeditepe, Istanbul, Dr. David Gestakovski, din Zagreb, Prof. Dr. Emilian Hutu – Profesor Emerit al Facultății de Medicină Dentară – Protetică Dentară.

Pe parcursul târgului, companiile expozante vor prezenta echipamente și tehnologii de ultimă oră pentru domeniul medicinei şi tehnicii dentare, iar publicul specialist va avea posibilitatea de a se informa şi achiziţiona aparatură, echipamente, accesorii, materiale, produse de igienă orală şi produse farmaceutice pentru medicină dentară, la prețuri speciale.

Mai multe informaţii despre DENTA II se regăsesc pe www.denta.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*