#CONCURS Teatru de improvizație pentru copii, la Mamaia – un concept inedit, în premieră

Afiș LittleIMPRO la Mamaia
Afiș LittleIMPRO la Mamaia

Vezi la finalul acestui articol cum poți să câștigi o invitație dublă (copil + părinte) doar cu un SHARE!

“LittleImpro” vine pe litoral. Mamaia va găzdui duminică, 10 Aprilie spectacolul de teatru de improvizație pentru copii. Conceptul, aflat în premieră la noi în oraș, este unul inedit: copiii sunt cei care construiesc spectacolul cu sugestiile lor.

Actorii Carmen Lopazan, Claudiu Maier, Alexandra Timofte, Cătălin Neamțu și Marian Hâncu (la pian) vor urca pe scena de la Harlequin Mamaia. “Imnul meseriei”, “Povestea”, “Turiștii” sunt câteva dintre probele prin care trec actorii și cei mici.

La fiecare probă prezentatorul va alege aleatoriu din sală câțiva copii care vor participa la improvizație. Nici părinții nu vor fi uitați. Ei au de trecut o probă specială. Totul este o modalitate inedită de a pune joaca, imaginația, creativitatea și spontaneitate la încercare.

Spectacolul are loc duminică, 10 Aprilie, începând cu ora 18.30 la Harlequin Mamaia, iar cititorii Constanța NEWS pot câștiga o invitație pentru un parinte + copil. Tot ce ai de făcut este să dai SHARE la acest articol pe Facebook. Câștigătorul va fi anunțat pe 9 Aprilie.

Afiș LittleIMPRO la Mamaia
Afiș LittleIMPRO la Mamaia

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*