Concurs de scurt-metraj: “Reflexii ale culturii turce din România”

Concurs de film turcesc
Concurs de film turcesc

Centrul Cultural Turc “Yunus Emre” și Consulatul General al Republicii Turcia la Constanța premiază filmele care promovează cultura turcă.

Premii în valoare totală de 1000 euro sunt puse la bătaie în această competiție de scurt metraje cu tema „Reflexii ale culturii turce din România”. În concurs pot intra participanți de peste 18 ani care prezintă creații originale de ficțiune, documentar, animație sau experimental.

Filmele trebuie să fie depuse personal sau transmise prin poștă sau curier până la data de 1 octombrie 2016, ora 17:00, la sediul Institutului Yunus Emre Centrul Cultural Turc Constanța,  Str. Mihai Eminescu Nr. 2 Constanta/ ROMANIA, pe suport DVD în 2 exemplare împreună cu formularul de înscriere (care poate fi descărcat de pe pagina concursului) completat integral și semnat.

Peliculele vor fi jurizate între 2 și 11 octombrie, iar destivitatea de premiere va avea loc pe 12 octombrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*