#CONCURS Câștigă trei invitații duble la piesa de teatru “Și din 10 n-a mai rămas niciunul”, de la Casa de Cultură Constanța

Afișul spectacolului "Și din 10 nu a mai rămas nimeni", de la Casa de Cultură din Constanța

Cea mai celebră poveste de mister din toate timpurile vine la Constanța. Piesa “Și din 10 n-a mai rămas niciunul”, scrisă de Agatha Christie, poate fi urmărită pe data de 25 martie, de la ora 19, la Casa de Cultură din Constanța.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți ajunge la spectacolul din data de 25 martie. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

1.Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol.
3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 19 martie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Teatrul Avangardia a obținut drepturile, în exclusivitate pentru România, pentru a produce live pe scenă cea mai citită și vândută operă a Agathei Christie – “Și din 10 n-a mai rămas niciunul”.

Regia semnată de Ricard Reguant, unul dintre regizorii cei mai apreciați de către nepotul Agathei Christie, Mathew Prichard și primul regizor din lume căruia i s-a dat dreptul să folosească finalul original scris de Agatha Christie pentru această poveste, care este cu totul diferit față de cel din versiunea finală din 1943 a piesei.

Povestea a fost scrisă inițial sub forma unui roman (care este cel mai cunoscut și cel mai vândut roman mystery din toate timpurile – peste 100 de milioane de exemplare vândute) de către Agatha Christie (numită de către Guinness Book of World Records drept cel mai vândut scriitor din toate timpurile alături de William Shakespeare).

A fost atât de mulțumită de rezultat încât a adaptat-o ea însăși la formatul de piesă de teatru, deoarece era atât de încântată de opera sa încât a vrut ca nimeni să nu se mai atingă de ea. În versiunea pentru scenă autoarea a schimbat mai multe elemente, față de versiunea din roman.

Ilustrația muzicală a spectacolului a fost compusă special pentru această montare, pentru a evidenția intriga și suspansul, de către renumitul compozitor catalan Pep Sala. Efectele speciale au fost imaginate de o echipă de tehnicieni din Italia.

Începând cu anul 2017, compania care se ocupă de gestionarea operei, Agatha Christie Limited a interzis la nivel mondial folosirea oricărei alte denumiri pentru această operă, singurul titlu acceptat și aprobat fiind And Then There Were None. Pentru România, titlul aprobat este “Și din 10 n-a mai rămas niciunul”.

Distribuția:

Rogers – Andrei Mateiu

Doamna Rogers – Camelia Pintilie

Vera Claythorne – Raluca Aprodu

Philip Lombard – Tudor Istodor

Anthony Marston – Dani Ionescu

William Blore – Claudiu Istodor

General Mackenzie – Ion Haiduc

Emily Brent – Lia Bugnar

Sir Lawrence Wargrave – Alexandru Conovaru

Dr. Armstrong – Cristi Iacob

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*