#CONCURS Câștigă trei invitații duble la piesa de teatru “Iubito, îți rămân dator”, de la Casa de Cultură Constanța

Afișul spectacolului "Iubito, îți rămân dator", de la Casa de Cultură din Constanța

O comedie despre provocările vieții în cuplu, în două personaje, este programată în ultima săptămână a acestui luni la Constanța. Piesa “Iubito, îți rămân dator”, scrisă de  Helen Salfas poate fi urmărită pe data de 26 martie, de la ora 19, la Casa de Cultură.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți ajunge la spectacolul din data de 26 martie. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

1.Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol.
3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 21 martie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Un autentic manual de ajutor ca să poți face față provocărilor conviețuirii în cuplu (care nu sunt puține).

Ideal pentru cei care trăiesc deja cu perechea, cât și pentru cei care au de gând să facă acest pas în viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat. Piesa vorbește despre diferențele care există între bărbați și femei, nu doar în plan sexual, ci și în plan afectiv, social și cultural.

“Dumnezeu a făcut femeia vorbăreață pentru a atrage atenția asupra pericolului care se ascunde în spatele tăcerii ei. Trebuie să ai mare grijă cu tăcerea unei femei. În mod sigur coace ceva…”

“Pentru femei hainele nu sunt un produs creat pentru a le menține căldura, ci pentru a le menține fericirea”.

“Când Dumnezeu a creat bărbatul nu avea habar de importanța memoriei. Normal că i-a dat memorie bărbatului, dar cu capacitate limitată. De aceea, bărbații păstrează în creier doar ceea ce e cu adevărat important pentru ei. În rest, șterg tot ca să nu supraîncarce softul”.

Nu ratați această comedie incendiară despre relația dintre cele două sexe: diferențele dintre ele, virtuțiile lor, slăbiciunile, atitudinile și, mai ales, felul în care, în cele din urmă, în mod inevitabil, fiecare se dovedește a fi completarea ideală a celuilalt.

Piesa vă va face să râdeți, dar și să reflectați, în egală măsură, asupra universului provocator al dragostei și al conviețuirii în cuplu.

Distribuție: Andrei Duban și Grațiela Duban

Regie: Ricard Reguant

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*