#CONCURS Câștigă trei invitații duble la piesa de teatru “Încurcătură la nivel înalt”, de la Casa de Cultură Constanța

Afișul piesei de teatru "Încurcătură la nivel înalt"

O comedie bulevardieră cu stil, în care intrigile politice se intersectează și se amestecă cu cele amoroase și dau naștere unor situatii comice irezistibile vine la Constanța. Piesa “Încurcătură la nivel înalt”, din distribuția căreia fac parte Aurelian Temișan și Monica Davidescu, este programată pe data de 17 aprilie, de la ora 19, la Casa de Cultură din Constanța.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți ajunge la spectacolul din data de 17 aprilie. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

1.Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la această piesă de teatru.
3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 10 aprilie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Încă de la începutul piesei, spectatorii sunt introduși în intimitatea unei camere de hotel în care tânărul ministru conservator Richard Willey și-a dat întâlnire cu focoasa secretară a opoziției, Jane Worthington. Atmosfera romantică se disipează însă rapid, odată cu apariția unui cadavru care atârnă la fereastră. Willey începe să improvizeze o rețea din ce în ce mai încâlcită de minciuni hilare cu scopul de a-și proteja reputația politică și secretul adulterului. Iar cand în hățișul de intrigi și minciuni îl amesteca și pe stângaciul său secretar personal, lucrurile încep să scape din ce in ce mai mult de sub control.

Acțiunea piesei continuă într-un crescendo de situații comice odată cu intrarea în scenă a soțului gelos și posesiv al secretarei, a unui chelner lipsit de scrupule, a băgăcioasei directoare de hotel, a asistentei Gladys și într-un moment de maximă tensiune chiar a soției lui Wiley.

Finalul este unul exploziv în care ropotele de aplauze ale spectatorilor sunt acoperite doar de hohotele lor puternice de râs. Textul piesei îi aparține lui Ray Cooney, care este considerat unul dintre cei mai importanți autori britanici de comedie, și care în 2005 a fost decorat cu titlul de Ofițer al Ordinului Imperiului Britanic. Traducerea a fost realizată de Irina Margareta Nistor.

Distribuție:
Ministrul Richard Willey – Aurelian Temișan
Directoarea hotelului – Monica Davidescu
Sotia ministrului – Monica Davidescu
Jane Worthington, amanta ministrului – Alexandra Velniciuc
Cadavrul/detectivul – Vasile Calofir
Secretarul personal al ministrului – Gabi Costin
Chelnerul – Adi Gheo
Soţul amantei – Daniel Nuță
Asistenta medicala – Teodora Daiana Păcurar
Camerista – Valeria Stoian

Regia: Puiu Șerban

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*