#CONCURS Câștigă trei invitații duble la comedia “Barza domnului ministru”, de la Casa de Cultură din Constanța

Afișul spectacolului "Barza domnului ministru"

O comedie plină de energie, o producție a Teatrului Principal, poate fi urmărită la Casa de Cultură din Constanța, pe data de 15 februarie, de la ora 19. Din distribuție fac parte, printre alții, Adriana Trandafir, Laura Cosoi și Gabriel Fătu.

Redacția Constanța News are plăcerea să te invite la un spectacol în care buna dispoziție este garantată. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CtnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 27 ianuarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!”.

Ce se poate întâmpla când soţia unui important om de stat a rămas însărcinată?! Dar dacă, în acelaşi timp, află că şi fiica, viitoarea noră şi fata în casă au rămas toate însărcinate?! Evident, un haos complet, în care fiecare crede altceva despre fiecare. Încurcături, qui-pro-quo-uri şi tot felul de aventuri şi năzbâtii ale personajelor. Oare pentru cine va veni barza?

O comedie explozivă şi extrem de vie, la care actorii și regizorul vă invită să râdeţi şi să vă simţiţi bine. Sunteți așteptați la un spectacol viu, plin de energie şi voie bună, un spectacol proaspăt care vă va da şansa să uitaţi, pentru un timp, de grijile zilnice şi să vă amuzaţi alături de câţiva dintre actorii de seamă ai teatrului românesc.

“Barza domnului ministru” este o adaptare după Andre Roussin, în regia lui Lucian Iancu.

Din distribuție fac parte: Adriana Trandafir, Gabriel Fătu, Mihai Ciucă, Laura Cosoi, Doina Teodoru.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*