#CONCURS Câștigă patru invitații duble la spectacolul “Ciocu’ mic!”, cu Doru Octavian Dumitru de la Casa de Cultură Constanța

Afișul spectacolului "Ciocu mic!" susținut de Doru Octavian Dumitru

Inegalabilul Doru Octavian Dumitru vine cu un nou spectacol la Constanța, unul în care o să râzi aproape fără oprire. Showul “Ciocu’ mic!” este programat pe data de 29 noiembrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la un spectacol  plin de bună dispoziție. Avem patru invitații duble pe care le oferim cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 26 noiembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

 

“Ciocu’ mic!”, un spectacol marca Doru Octavian Dumitru

Ai auzit de el, te-a făcut să râzi de nenumărate ori. L-ai savurat alături de prieteni, chiar și în momentele în care erai foarte serios, tot ți-a stârnit zâmbetul sau ai râs în hohote la glumele lui. Carismatic, cu un simț al umorului fabulos, Doru Octavian Dumitru este un One Man Show, care prin spectacolele sale umple sălile și invită la bună dispoziție.

Destinderea și terapia prin râs pe care o insuflă Doru Octavian Dumitru îi suprinde pe toți cei care vin să petreacă alături de el o seară relaxantă sau, mai mult, o seară terapeutică. Un show inedit în care celebrul comediant îți servește o porție uriașă de râs cu multe picanterii umoristice.

Doru Octavian Dumitru vine la Constanta să împartă buna dispoziție și să ne dezvăluie adevărata artă a comediei. Va fi un spectacol de zile mari, special conceput pentru iubitorii de comedie pură.Te așteptăm să trăiești alături de prieteni un show care îmbie la zâmbete nenumărate și la bucuria pe care o transmite Doru Octavian Dumitru alături de invitații săi. Da, ai auzit bine, vei avea parte de doze duble de umor și de surprize unice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*