#CONCURS Câștigă două invitații duble la piesa de teatru “Desculț în parc”, de la Teatrul de Stat Constanța

Scenă din piesa "Desculț în parc". FOTO Teatrul de Stat Constanța

O poveste de dragoste cu un cuplu de tineri căsătoriți care învață să-și trăiască și să-și păstreze dragostea poate fi urmărită la sfârșitul acestei săptămâni la Teatrul de Stat Constanța. Spectacolul “Desculț în parc”, de Neil Simon, este programat pe data de 14 aprilie, de la ora 19. Piesa a devenit celebră datorită ecranizării din 1967, care îi avea în distribuție pe Robert Redford, Jane Fonda şi Charles Boyer.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru. Două invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți ajunge la spectacolul din data de 14 aprilie. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

1.Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la această piesă de teatru
3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 12 aprilie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

La aproximativ 10-15 minute după finalul reprezentației, câștigătorii acestui concurs se vor întâlni cu actorii din piesă. Evenimentul va avea loc în foaierul teatrului, la panoul de fotografii, iar câștigătorii concursului pot face poze cu actorii sau pot primi autografe de la artiști.

Pe scena constănţeană, Liviu Manolache este regizorul, dar şi interpretul unuia dintre rolurile principale. Alături de el se află Nina Udrescu, Florina Stănculeț, Tani Ștefu și Gelu Ciobanu, care vor arăta spectatorilor că în viață sunt momente în care precauția și sobrietatea trebuie lăsate la o parte, căci nimic nu egalează plăcerea de a umbla desculț în parc, fără să-ți pese cine te vede și ce se poate întâmpla…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*