#CONCURS Câștigă cinci invitații duble la spectacolul pentru copii “Aventuri cu…Dl Goe” de la Casa de Cultură din Cernavodă

Afișul spectacolului "Aventuri cu Dl. Goe"

Cine nu a auzit de domnul Goe?  Personajul neastâmpărat, născut din condeiul marelui scriitor I.L.Caragiale vine la Cernavodă. Spectacolul “Aventuri cu…Dl. Goe” este programat pe data de 3 martie, de la ora 11.00, la Casa de Cultură „I.D. Chirescu” Cernavodă.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la acest spectacol pentru copii. Cinci invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți merge la spectacolul din data de 3 martie de la Casa de Cultură din Cernavodă. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un alt părinte căruia i-ar plăcea acest spectacol.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 1 martie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Un geniu al comicului, Caragiale reflectă în cel mai fidel mod, în contextul actual, realități legate de incultură, caractere și educație, desavârșind teatrul de satiră socială.

În an centenar, Ion Luca Caragiale ne provoacă sa medităm asupra comicului, să descoperim printre hototele de râs, tristețea eternelor probleme comportamentale,  și mai mult, ne provoacă să fim mai buni, oferind adevărate lecții de viață, atât de vii și de actuale. Universul lui Caragiale este defapt un spectacol etern, ce punctează cu umor defectele societății noastre, cu scopul de a le îndrepta, imaginatia fiind cheia ce deschide un univers nemaivazut”, a afirmat regizorul spectacolului, Iulian Sandu.

Din distribuție:

Alexandra Macovei – DL Goe

Alexandra Paftală – Mamița

Ana Hegyi – Mam Mare

Dumitru Florescu – Georgescu/Profesorul

Cezara Fantu -Țaca/Anibal

Daniel Onoae – Lefter Popescu/Otopeanu

Codrin Dănilă – Controlorul/ elevul

Acest spectacol face parte din Turneul Național “Unire prin Cultură”, inițiat de Ateneul din Iași cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la înființare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*