#CONCURS Câștigă cinci invitații duble la piesa de teatru “Peter Pan” de la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare” din Constanța

Secvență din spectacolul Peter Pan. FOTO Teatrul pentru copii și tineret Căluțul de Mare

Un spectacol fascinant și magic în care cei mici și nu numai, vor descoperi povestea lui Peter Pan, băiețelul dăruit cu puterea de a zbura, care rămâne la stadiul de copil pentru eternitate, este programat duminică, 3 februarie, de la ora 10.00, la Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de Mare” din Constanța.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la acest spectacol. Cinci invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un alt părinte căruia i-ar plăcea această piesă de teatru
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 31 ianuarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

În afara lui Peter Pan, copiii vor descoperi în acest spectacol și alte personaje îndrăgite, cum ar fi Clopoțica, „zâna cea haioasă și gălăgioasă”, dl și dna Darling, copiii lor, înțeleapta Wendy, mereu grijulie cu fratele ei John, cel care nu crede în zâne, căpitanul Hook sau piratul Picior de Lemn, Crocodila-crocodilul cu ceas ce apără Țara Niciunde. Micuții spectatori vor trece prin diverse întâmplări, ghidați de năstrușnicul Peter Pan.

În Țara Niciunde, copiii îi vor întâlni și pe alți prieteni de-ai lui Peter Pan, alte zâne dar și pe indigenii mobuti și pirații cei petrecăreți, deoarece în acest loc, totul se poate întâmpla, „trebuie doar să iți imaginezi, să închizi ochii și să crezi”.

Micuții vor trece printr-o mulțime de peripeții și vor înțelege că prin povești, prin inocență și frumusețea interioară, Peter Pan a reușit să învingă timpul și să rămână un băiețel, pentru totdeauna.

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste patru ani.

Din distribuție fac parte: Grațian Prisacariu, Daniel Minciună, Daniela Vlad, Arina Cojocaru, Tiberiu Roșu, Emanuel Cristoiu, Ion Ciolan

Regia și scenariul: Cristian Mitescu

Scenografia: Eugenia Tărășescu-Jianu

Coregrafia: Sergiu-Ionuț Anghel

Muzica: Viorel Andrinoiu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*