#CONCURS Câștigă cinci invitații duble la comedia “Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc”, de la Casa de Cultură Constanța

Secvență din piesa "Dezbracă-te, vreau să îți vorbesc". FOTO Teatrul Elisabeta

O piesă care s-a jucat pe cele mai importante teatre din întreaga lume și în prezent poate fi urmărită în 22 de țări de pe mai multe continente ajunge și la Constanța. Piesa “Dezbracă-te,vreau să-ți vorbesc” este programată pe data de 13 februarie, de la ora 19 la Casa de Cultură din Constanța.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru. Cinci invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 10 februarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Piesa “Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, având titlul original “Don’t dress for dinner”, a fost aplaudată de-a lungul timpului în cele mai importante teatre din lume și este jucată în prezent în peste 22 de țări precum SUA, Canada, Rusia, Franța, Germania, Australia, Africa de Sud.

Crezând ca soția lui, Jacqueline, va fi plecată pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagoniștii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajează o bucatareasă iscusită să le prepare bucate alese și drept alibiul perfect, îl invită și pe amicul său Bernard. Marea sa dezamăgire vine în momentul în care află că soția lui, se hotărăște să rămână acasă. Se dovedește că și ea la rândul ei trăiește o intensă poveste de amor cu nimeni altul decât ”alibiul”, adică Bernard. Cu toate răsturnările de situație și quiproquo-urile, piesa ajunge să aibă mai multe întorsături decât un tirbușon. Evident că în acest ritm amețitor, se alege praful de planul inițial al lui Robert.

Distribuția: Aurelian Temișan / Bogdan Stanoevici, Maria Buza / Tania Popa, Monica Davidescu / Alexandra Velniciuc, Marcelo Cobzariu, Lucian Ghimiși / Marius Gilea, Anca Dinicu.

Regia îi aparține lui Șerban Puiu.

Spectacolul este o producție a Teatrului Elisabeta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*