CONCURS Câștigă 5 invitații duble la Spectacolul interactiv “Ursul păcălit de vulpe” de la Iaki

"Ursul Pacalit de vulpe" - spectacol interactiv la Iaki
"Ursul Pacalit de vulpe" - spectacol interactiv la Iaki

UPDATE: Câștigătorii sunt Dani Coman, Luminita Ciotarnel, Olimpia Veniciuc, Iualiana Codreanu și Rentea George.

O poveste clasică, reinterpretată de actorii de la “Trupa Suflețel”. Copiii sunt invitați Duminică, 5 noiembrie, la una dintre cele mai indrăgite povești scrise de Ion Creangă, “Ursul păcălit de vulpe”. Spectacolul începe la ora 11.00 la Hotelul Iaki din Mamaia.

Constanța NEWS pune la bătaie 5 invitații duble la acest spectacol inedit.

Tot ce ai de făcut este să comentezi “Vreau și eu” la postarea noastră de pe Facebook și să dai un SHARE. Tragerea la sorți are loc vineri, 4 noiembrie.

Piesa de teatru are loc de pe 5 noiembrie este o adaptare a bine-cunoscutei povești a lui Creangă – un spectacol vesel, ritmat pentru toată familia.

Rezervările se fac la numărul de telefon 0735.405.986 și părinții sunt rugați să achite biletele în maxim 24 ore de la rezervare. Prețul este de 25 lei / persoană.

"Ursul Pacalit de vulpe" - spectacol interactiv la Iaki
Afișul spctacolului “Ursul Pacalit de vulpe” – de la Iaki

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*