#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la concertul lui Horia Brenciu de la Casa de Cultură din Constanța

Horia Brenciu concert

Horia Brenciu aniversează 25 de ani de activitate la Constanța. Concertul său este programat pe data de 16 noiembrie, de la ora 19.30, la Casa de Cultură.

Constanța NEWS are plăcerea să te invite la acest spectacol și oferă 3 invitații duble la concertul lui Horia Brenciu.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la concert. 
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, în seara de 13 noiembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Horia Brenciu spune că atunci când se gândește la ceea ce i s-a întâmplat în ultimii 25 de ani se consideră cel mai norocos din lume. Cei 25 de ani de carieră au înseamnat 7 ani la TVR, 6 ani la Antena 1, 5 ani la ProTV și 2 ani la Național TV, dar și multe turnee și concerte în București și în țară. Printre proiectele sale de succes se numără: Robingo, Neatza, Om sărac, om bogat, Vocea României, X Factor, dar albumele: “35”, “37”, “40+”, dar și numeroase spectacole pe scenele din țară și străinătate.

“Și-au fost emisiuni de televiziune, de radio sau filme. Au fost concerte, turnee, întâlniri sau lansări. Și-au fost zâmbete, lacrimi sau dezamăgiri. Și-au fost toate ce pot exista într-o viață de om și încă multe altele”, trece în revistă Horia Brenciu.

Iar toate acestea merită sărbătorite!

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*