#CONCURS Câștigă 2 invitații duble la concertul trupei Implant Pentru Refuz din Club Phoenix Constanța

Afișul concertului trupei Implant Pentru Refuz din Clubul Phoenix

Trupa Implant Pentru Refuz va susține un concert pe data de 24 ianuarie în Clubul Phoenix din Constanța. Spectacolul va începe de la ora 21.30 și va fi primul recital al trupei timișorene susținut în clubul de la malul mării.

Constanța NEWS pune la bătaie două invitații duble pentru fanii trupei Implant pentru Refuz.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la concert. 
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 17 ianuarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Călătoria Implant Pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci Implant Pentru Refuz a reușit să scoată 8 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în întreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 23 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibilă și plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.

Implant Pentru Refuz înseamnă: Octavian “Vita” Horvath – voce, Valentin “Freaky” Popescu – chitara voce; Răzvan “Meshu” Nicov – chitara, Alexandru Hera – tobe, Florin Barbu – bass (ex-Cargo).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*