#CONCURS Câștigă 2 invitații duble a câte 6 locuri fiecare la filmul “Vulpoiul cel mare și rău”, la Cityplex Constanța, în Tomis Mall

Scenă din desenul animat "Vulpoiul cel mare și rău"

Un desen animat din Franța, care spune povestea unui vulpoi, a unui iepure și a unei rațe, este programat weekendul viitor la Constanța. Filmul “Vulpoiul cel mare și rău” poate fi urmărit la Cityplex Constanța, în Tomis Mall, în zilele de 18 și 19 mai, de la ora 12.

Constanța NEWS are plăcerea să te invite la acest film pentru toată familia. Două invitații a câte șase locuri fiecare sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos. O invitație este valabilă pentru filmul de sâmbătă, iar cealaltă pentru proiecția de duminică.

 Tot ce ai de făcut este:

1.Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CtnewsRo

2.Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești o persoană cu care vrei să mergi la film.

3.Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe data de 15 mai. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Cine crede că viaţa la ţară e liniştită şi fără griji se înşală. Acolo se găsesc animale dintre cele mai neobişnuite: o vulpe care se crede găină, un iepure care se dă drept barză şi o raţă care vrea să devină Moş Crăciun. Dacă doriţi să petreceţi o vacanţă odihnitoare, alegeţi altă destinaţie…

Animația este recomandată copiilor care au împlinit șase ani.

“Vulpoiul cel mare și rău” este proiectat în cadrul Festivalului Filmului Francez, care are loc între 16 și 19 mai, la Cityplex Constanța, din Tomis Mall.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*