#CONCURS Câștigă 2 invitații de câte 4 persoane fiecare la Eforie Aqua Park

Eforie Aqua Park

Parcul acvatic din Eforie este atracția sudului litoralului și în acest sezon. Turiștii și constănțenii dornici de aventură, veselie, bălăceală și atracții provocatoare sunt așteptați la Eforie Aqua Park.

Constanța NEWS are plăcerea să vă invite la concurs și oferă 2 invitații de câte patru persoane fiecare. Acestea pot fi revendicate în perioada 2 – 6 septembrie.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CtnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la Eforie Aqua Park.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 1 septembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Adulți sau copii, toată lumea iubește baloanele. Un motiv în plus să participați duminică, 1 septembrie, la ”Petrecerea cu baloane”, organizată de Eforie Aqua Park. Va fi un regal al baloanelor: mici, mari, cu heliu, modelabile, din săpun, din latex sau plutitoare pe apă, de toate culorile, formele și mărimile. Chiar dacă vara este pe sfârșite, cel mai mare parc din sudul litoralului continuă seria petrecerilor tematice.

Distracția copilăriei va face furori la Eforie Aqua Park. Coloratele, inofensivele și jucăușele baloane îi vor captiva pe copii și pe părinți deopotrivă. Sute de baloane vor pluti în aer și pe apă, iar vizitatorii parcului acvatic își vor petrece ziua într-un mod inedit. Atmosfera de vacanță va fi completată cu animație, muzică bună și concursuri de spart baloane.

Turiștii și constănțenii care vor ajunge duminică la Eforie Aqua Park, se vor bucura atât de baloanele care plutesc pe apă, în care pot intra pentru o doză de adrenalină, cât și de cele din săpun, modelabile, cu sau fără heliu. Nu va lipsi nici spuma de pe tobogane, care face în rândul vizitatorilor parcului acvatic.

Eforie Aqua Park este deschis zilnic, între orele 9.00 şi 18.00, şi este situat în Eforie Nord, aleea Belona nr. 16, între plaja Belona, hotelul Europa şi lacul Belona.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*