#CONCURS Câștigă 2 invitații de câte 4 persoane fiecare la Eforie Aqua Park

Eforie Aqua Park

Parcul acvatic din Eforie este atracția sudului litoralului și în acest sezon. Turiștii și constănțenii dornici de aventură, veselie, bălăceală și atracții provocatoare sunt așteptați la Eforie Aqua Park.

Constanța NEWS are plăcerea să vă invite la concurs și oferă 2 invitații de câte patru persoane fiecare. Acestea pot fi revendicate de luni până vineri, în săptămâna anunțării câștigătorilor și în săptămâna imediat următoare (perioada 24 iulie – 2 august).

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CtnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la Eforie Aqua Park.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 23 iulie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Vara aceasta, toate drumurile duc la Eforie Aqua Park, locul în care se se simte bine întreaga familie. În parcul acvatic din Eforie Nord există nenumărate posibilități de distracţie. În această săptămână, reprezentanții Eforie Aqua Park plusează cu atracții noi, care vor crește nivelul de adrenalină al vizitatorilor mici și mari.

Un mini-parc de distracții ”Bumper Cars” este amenajat până joi, în incinta parcului acvatic. Copiii se vor putea tampona cu mașinuțele și vor testa experiențe noi, la Eforie Aqua Park. Aceste momentele unice în viață pot fi imortalizate de un fotograf profesionist, care are studio foto chiar în parc.

De asemenea, cei mici se pot juca împreună cu animatorii parcului acvatic de la Eforie Nord. Magicienii, super eroii și personajele din desene animate și-au unit forțele pentru a le asigura copiilor o vacanță de poveste. Nici adulții nu au timp să se plictisească la Eforie Aqua Park. Ei se pot antrena la aqua zumba cu instructorul de fitness Starlin Belen, iar când obosesc pot merge în zona de relaxare, în care îi așteaptă un expert în arta masajului.

Printre dotările Eforie Aqua Park se numără 11 tobogane, un jacuzzi cu capacitate de peste 25 persoane, loc de joacă pentru copii, sute de şezlonguri şi baldachine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*