Concert de Valentine’s Day la malul mării. Andra și Cristina Bălan cântă la Sala Sporturilor din Constanța

Concert Andra și Cristina Bălan
Concert Andra și Cristina Bălan

Constanța are parte de un eveniment mai puțin obișnuit – un concert-cadou pentru îndrăgostiți. Andra și Cristina Bălan vin să cânte la Sala Sporturilor din oraș.

Evenimentul muzical are loc vineri, 12 februarie, începând cu ora 19.00. Cristina Bălan a reintrat în atenția publicului după ce a câștigat ultima ediție a emisiunii-concurs “Vocea României”. După ea urcă pe scenă Andra.

Concertul este organizat de Asociația Civică “Pentru Constanța”, care este prezidată de candidatul PNL la Primăria Constanța, Vergil Chițac. Intrarea este liberă în limita capacității sălii.

Evenimentul este dublat de un concurs pe Facebook care are tema “Iubește Constanța”. Participanții trebuie să posteze fotografii alături de cineva drag din locul preferat din oraşul Constanţa. Autorii primelor 10 fotografii care vor strânge cele mai multe like-uri vor câștiga un aparat foto digital.

Poster Concert Iubește Constanța
Poster Concert Iubește Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*