Codul Galben de precipitații pune echipele RAJA în alertă

Sediul RAJA
Sediul RAJA

Se anunță vreme rea pentru sfârșitul acestei săptămâni, așa că SC RAJA SA activează Comandamentul pentru Situații de Urgență.

Meteorologii spun că vom avea ploi abundente și intensificări ale vântului ce vor depăși 60 – 70 km/oră. Echipele RAJA vor fi în alertă începând de duminică, 11 octombrie, de la ora 10.00 și până luni, 12 octombrie la ora 18.00. În toate această perioadă va fi asigurată permanența cu echipe dotate cu toate utilajele necesare.

“Asigurăm toţi abonaţii societăţii că se vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt).

În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei”, spun reprezentanții companiei.

Consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă otabilă și canalizare sunt rugați să apeleze dispeceratele societății. Cei din Constanța pot suna la 0241.66.44.44. Abonații din Ialomița și Călărași au la dispoziție numărul 0243.36.17.70, cei din Ilfov, Prahova și Dâmbovița pot să sune la 0752.020.695 iar dacă stai în Brașov poți apela cu încredere 0756.015.121.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*