CNAIR asfaltează drumul către sudul litoralului. Lucrările vor lua sfârșit exact în timpul minivacanței de Paște – 1 Mai

Drumul spre sudul litoralului intră în asfaltări. FOTO DRPD Constanța
Drumul spre sudul litoralului intră în asfaltări. FOTO DRPD Constanța

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța anunță demararea lucrărilor de așternere covor asfaltic pe DN 39, pe sectorul cuprins între km 23+500 – 32+000, între localitățile Tuzla și 23 August, Județul Constanța.

Pe sectorul respectiv, circulația este restricționată pe o cale, traficul desfășurându-se pe cealaltă cale, pe câte o bandă pentru fiecare sens. Perioada de execuție a lucrărilor este 11 – 30 aprilie 2019.

“Rugăm participații la trafic să respecte semnificația semnalizării rutiere și să reducă viteza în apropierea sectorului unde se desfășoară lucrările. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, au precizat reprezentanții CNAIR. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*