Circulație îngreunată la granița cu Bulgaria. Camioanele au voie să treacă doar pe la Vama Veche

Drumuri înzăpezite. FOTO Arhivă

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, în punctele de trecere ale frontierei de la granița cu Bulgaria de pe raza judeţului Constanţa, circulaţia autovehiculelor se desfăşoară doar prin P.T.F. Vama Veche – Durankulak, pentru autovehicule în greutate de până la 12,5 tone.
Precizăm faptul că prin acest punct de frontieră se circulă în condiții de iarnă și că polițiștii de frontieră români colaborează în permanență cu omologii lor bulgari în vederea fluidizării traficului.
La P.T.F. Negru Vodă și P.T.F. Ostrov sunt restricții de trafic pe drumurile care fac legatura cu punctele de frontieră de pe teritoriul celor două state, pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza conțiilor meteo nefavorabile. Conducătorii auto care tranzitează granița sunt direcționați spre locurile de parcare special amenajate din zonele adiacente punctelor.
De asemenea, Garda de Coastă ţine permanent legătura cu autorităţile de frontieră bulgare în vederea informării participanţilor la trafic cu privire la condiţiile de drum şi eventuale restricţii de circulaţie spre localităţile de frontieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*