Cinci persoane, printre care și un sugar, rănite în urma unui accident pe DN 39, între Tuzla și Costinești

Accident rutier pe DN 39. FOTO Facebook/Razvan Simiuc

Un grav accident în care au fost implicate trei autoturisme și un biciclist s-a înregistrat în după amiaza zilei de 6 august, pe DN 39, între localitățile Tuzla și Costinești.

La locul producerii accidentului, echipajele medicale SAJ și SMURd au găsit o pacientă cu traumatism abdominal, una cu traumatism cranio – cerebral, un sugar de 7 luni cu traumatism cranio – cerebral, o pacientă și un pacient cu traumatism de membru inferior.

UPDATE:

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, o femeie, în vârstă de 41 de ani, a condus autoturismul marca Citroen pe DN 39, dinspre Tuzla către Costinești și, ajungând în dreptul km 23+400 m, nu păstrează o distanță regulamentară față de un biciclist, în vârstă de 59 de ani, accidentându-l.

În momentul în schimbării benzii de mers, pe fondul neasigurării, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, marca Nissan, condus de un bărbat, de 31 de ani. În urma impactului, autoturismul marca Nissan a fost proiectat într un autoturism, marca Seat, condus de un bărbat, de 31 de ani.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului și a altor 4 persoane din autoturismul marca Seat, nefiind identificate, întrucât au fost transportate la spital înainte de sosirea echipajului de poliție, la fața locului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*