Christian Gigi Chiru a preluat conducerea organizației municipale ALDE Constanța

Christian Gigi Chiru și Călin Popescu Tăriceanu
Christian Gigi Chiru și Călin Popescu Tăriceanu

Senatorul Christian Gigi Chiru s-a înscris în ALDE și a acceptat preluarea conducerii Organizației Municipale Constanța.

„În urma discuțiilor purtate cu președintele Călin Popescu Tăriceanu, am convenit să preiau conducerea Organizației Municipale ALDE Constanța. Tensiunile din ultima vreme din PNL m-au determinat să aleg un nou proiect politic. Nu a fost o decizie uşoară, însă cred că am făcut alegerea corectă. Am demonstrat că sunt un om de echipă și este bine cunoscut că sunt o persoană implicată și luptătoare. Cât timp am condus organizaţia judeţeană a Partidului Democrat Liberal, am avut în jurul meu o adevărată echipă, alături de care am dus bătălii electorale grele şi am făcut opoziţie cu adevărat atunci când nimeni nu a făcut acest lucru. A fost o perioadă frumoasă cu care mă voi mândri mereu, în care am cunoscut oameni de valoare şi am contribuit la implicarea mai multor tineri, viitori oameni politici ai acestui oraş.

Țin să le mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în toţi aceşti ani, pentru susţinere, pentru curaj şi pentru implicarea în tot ceea ce a însemnat opoziţie în Constanţa. Privesc cu mândrie trecutul alături de voi şi cu optimism noul proiect politic în care mă implic.

Îmi propun ca, împreună cu cei care mă susțin în acest proiect și cu noii colegi din ALDE, să devenim cel mai puternic partid de dreapta din Constanța”, a declarat senatorul Christian Gigi Chiru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*