Chitarist atacat și lăsat fără instrumentul muzical pe o stradă din Tomis Nord

În dimineața zilei de 15 iulie a.c., în jurul orei 1.20, un ărbat din Constanța se îndrepta spre casă, având în spate o chitară. Pe o stradă din cartierul Tomis Nord, a fost atacat de trei persoane necunoscute care l-au deposedat prin acte de violență de o chitară și de un portofel în care se aflau suma de 12 lei și mai multe carduri bancare. I-au lăsat însă telefonul mobil, iar victima a sunat imediat la 112. Apelul a fost preluat de către o patrulă de ordine publică a Secției 2 Poliie, iar în scurt timp, oamenii legii i-au depistat pe cei trei suspecți, reușind sa recupereze prejudiciul în totalitate. În urma verificărilor s-a stabilit că este vorba de D.L., în vârstă de 17 ani, din localitatea Gruia – județul Mehedinți, A.I.-E., în vârstă de 14 ani, din localitatea Deleni – județul Constanța și V.V., în vârstă de 14 ani. În cursul zilei de 16 iulie a.c.,  D.L. a fost prezentat instanței de judecată care a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar ceilalți doi minori au fost internați într-un Centru de Zi și Noapte din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*