Centrul Comercial Auchan Constanța îmbogățește fondul de carte al bibliotecilor publice rurale alături de Educab

Afișul campaniei de donare de carte, inițiată de Centrul Comercial Auchan Constanța.

Centrul Comercial Auchan Constanța demarează campania națională de îmbogățire a fondului de carte din bibliotecile publice alături de Educab. Campania își propune să adune, cu ajutorul comunității, peste 3.000 de cărți pentru bibliotecile publice din mediul rural. Educab, platformă care vizează îmbogățirea capacităților bibliotecilor publice din România pentru a satisface nevoile la nivel local, este partenerul acestei campanii care va coordona donarea cărților către bibliotecile publice locale. Astfel, în schimbul a două cărți donate, clienții Centrul Comercial Auchan Constanța primesc un loz care le aduce un câștig garantat.

Lectura stimulează imaginația și antrenează creativitatea, de aceea dezvoltarea educațională în plan local și accesul la cărți este unul foarte important. Aceste idei au stat la baza campaniei demarate de Centrul Comercial Auchan Constanța care își propune să mijlocească îmbogățirea fondului de carte al bibliotecilor publice rurale. Pentru acest lucru, reprezentanții Centrului Comercial fac o nouă alianță cu comunitatea și cu Educab, organizație non-guvernamentală parteneră care s-a alăturat campaniei.

Astfel, în perioada 23 noiembrie – 7 decembrie, clienții Centrului Comercial Auchan Constanța sunt așteptați cu minimum două cărți pentru a fi donate în cadrul proiectului. Pentru fiecare două volume donate, aceștia primesc din partea Centrului Comercial Auchan din Constanța câte un loz răzuibil, prin care se poate câștiga garantat unul dintre următoarele premii: semn de carte, lampă de citit cu clips sau marele premiu – un dispozitiv electronic pentru citirea cărților Kindle. Toate lozurile vor fi câștigătoare iar premiile se vor acorda în limita stocului disponibil, alocat pe fiecare centru comercial.

Această campanie urmărește implicarea activă a membrilor comunității create în jurul Centrului Comercial și donarea a peste 3.000 de volume către bibliotecile publice provenite din mediul rural și implicit către copii care au șansa de a descoperi noi cărți și aventuri.

“Credem că aniversarea Centenarului ne oferă un prilej ideal de a ne aduce aminte de lucrurile care contează cu adevărat: prietenia, bunătatea și generozitatea. Cărțile reprezintă o modalitate prin care copiii pot învăța despre aceste valori, așa că ne-am dorit să facem acest proiect cu ajutorul comunității create în jurul Centrului Comercial Auchan Constanța, o comunitate unită și implicată”, au declarat reprezentanții centrului comercial.

Zona pentru donarea cărților va fi special amenajată și semnalizată în centrul comercial, unde un promoter va prelua cărțile și îi va înmâna clientului premiul instant.

Programul de donare a cărților se desfășoară în perioada 23 noiembrie – 7 decembrie 2018, în următoarele intervale orare:

Vineri: 14:00 – 20:00

Sâmbătă – duminică: 11:00 – 17:00

De asemenea, puteți urmări detalii și pe site-ul campaniei: https://biblioteca.bucurieimpreuna.ro/

sau pe pagina de Facebook a Centrului Comercial Auchan Constanța: https://www.facebook.com/CentrulComercialAuchan/

Centrul Comercial Auchan Constanța are drept scop animarea comunității în care activează și și-a asumat rolul de a fi un centru comercial sociabil, parte integrantă din viața oamenilor, inima comunității din care face parte. Astfel, centrul este locul care îi aduce împreună pe membrii comunității, îi ajută să creeze legături cu cei din jurul lor, oferindu-le o experiență aparte nu doar când merg la cumpărături, ci și atunci când caută alternative pentru petrecerea timpului liber.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*