Cei mai talentați copii și adolescenți din toată țara se întrec la Festivalul de Muzică Uşoară şi Populară “Tinere Speranţe” din Medgidia

Festivalul de Muzică Ușoară și Populară "Tinere Speranțe" Medgidia
Festivalul de Muzică Ușoară și Populară "Tinere Speranțe" Medgidia

Primăria Municipiului Medgidia organizează în perioada 20 – 21 mai 2017, în sala de spectacole a Cercului Militar Medgidia, cea de-a VI- a ediţie a Festivalului de Muzică Uşoară şi Populară “Tinere Speranţe”.

Evenimentul va debuta sâmbătă, 20 mai 2017, ora 13.00, cu secțiunea “Muzică ușoară” și va cuprinde atât concursul de interpretare, cât și recitaluri ale câștigătorilor de anul trecut ai marelui trofeu, la toate categoriile de vârstă.

Acest spectacol – concurs este dedicat copiilor şi tinerilor cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani și a devenit deja o tradiţie la Medgidia, reunind cei mai talentaţi interpreţi din regiune și din restul țării.

Propunându-și să încurajeze dezvoltarea armonioasă a personalității tinerilor, Festivalul de Muzică Uşoară şi Populară “Tinere Speranţe” are ca principal scop crearea și asigurarea unui cadru optim de manifestare în spirit competitiv, precum și valorificarea disponibilităților artistice, sportive, estetice, interpretative și de creație specifice copiilor, elevilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*