Cea mai nouă policlinică modernă din Constanța a fost deschisă de echipa Ovidius Clinical Hospital. Iată ce poți să faci la Policlinica OCH

Policlinica OCH Constanța
Policlinica OCH Constanța

Ovidius Clinical Hospital este de acum mai aproape de constănțeni. Echipa de medici a OCH poate fi găsită și la Policlinica din zona Flămânda din Constanța.

Cel mai moden Spital din Dobrogea vine cu noutăți pentru pacienții din Constanța. Aceleași tratamente și diagnostice profesionale pot fi obținute și la Policlinica OCH, deschisă pe strada Flămânda, nr. 19.

Noul centru medical vine cu servicii complete de diagnostic și tratament multidisciplinar în specialitățile medicale, dar și consultații în principalele afecțiuni chirurgicale.

„Au trecut deja 5 ani de când am deschis spitalul pe care se poate baza toată regiunea de Sud-Est a României, așa că ne-am propus să creștem capacitatea de acces la servicii de ambulator pentru pacienții noștri. Cu această nouă Policlinică, avem în OCH peste 15 cabinete de consultații, dotate cu 10 ecografe performante, 2 centre de imagistică și 12 paturi de spitalizare de zi. Aceasta înseamnă pentru noi să fim alături de comunitatea din care facem parte și să fim dedicați devizei OCH: “Mai mult decât chirurgie”, a precizat Dr. Nicolae Ciufu de la Ovidius Clinical Hospital.

Policlinica OCH Constanța este o extensie a serviciilor de ambulator ale Spitalului OCH. Aici, dobrogenii au acces la serviciile medicale de calitate consacrată.

Policlinica OCH Constanța pune la dispoziția pacienților:

  • 20 de specialități: Medicină internă, Cardiologie, Neurologie, Endocrinologie, Medicina muncii, Medicină de familie, Diabet, nutriție și boli metabolice, Gastroenterologie, Nefrologie,
  • Hematologie, Dermatologie, Genetică medicală, Reumatologie, Psihologie/psihiatrie, Chirurgie generală, Urologie, ORL, Oftalmologie, Ecografie.
  • 5 paturi de spitalizare de zi pentru investigații și tratamente ale diverselor afecțiuni medicale.
  • Punct de recoltare Synevo pentru analize.
  • Investigații imagistice și explorări funcționale.
  • 40 de medici cu experiență.

Prin sistemele OCH de IT integrate, informațiile medicale ale pacienților sunt accesibile medicilor din oricare sediu al Ovidius Clinical Hospital, așa că actul medical are continuitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*