Cât costă biletul și care este programul autobuzelor etajate din Mamaia și al Telegondolei

FPTR lansează programul „Litoralul pentru toți”, cu tarife de la 34 de lei pe noapte

Autobuzele etajate și Telegondola din Mamaia vor circula în minivacanța de 1 Mai după un program special. Turiștii, dar și localnicii, care vor să vadă stațiunea de la înălțime au ocazia să prindă un bilet între 30 Aprilie și 2 mai 2016.

Autobuzele etajate de pe linia Mamaia Estival vor circula in program 10.00 – 18.00, cu plecari din Gara din 45 în 45 de minute.

Traseul este cel consacrat „Mamaia Estival”: Gară – Bd. Ferdinand – Str. Mircea cel Bătrân – Bd. Mamaia până la capătul stațiunii la Hotel Caraiman și retur pe Bd. Mamaia – Bd. Tomis – Bd. Ferdinand – Gară. Biletele de transport se pot procura numai în autobuz, la prețul de 4 lei.

Telegondola Mamaia

Telegondola va funcționa zilnic între orele 10.00 – 21.00 (în funcţie de trafic şi condiţiile meteo). Tarif: 20 lei / persoana (o calatorie). Același preț se menține pe tot sezonul estival.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*