Caravana SMURD „Fii pregătit!” ajunge pe litoral

Caravana SMURD
Caravana SMURD

Caravana SMURD „Fii pregătit!” va ajunge pe litoral în perioada 6 – 11 august, în intervalul orar 10:00-18:00 și va fi amplasată în zonele cele mai frecventate de turiștii aflați la malul mării.

Pe data de 6 și 7 august, Caravana va fi în Piațeta Perla, din stațiunea Mamaia unde, timp de două zile, personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța va organiza cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență.

În zilele de 8 și 9 august, Caravana va ajunge pe plaja dintre stațiunile Saturn și Venus, iar pe 10 și 11 august, va fi la Mangalia, în portul turistic.

Cursurile oferite vor include şi prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România — cutremure, inundații, incendii — cât și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

Centrul mobil are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu echipamente medicale și de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a participanţilor.

Cei care doresc să participe la cursurile organizate în Caravana SMURD „Fii pregătit!” se pot înscrie pe pagina de internet a Fundației pentru SMURD – http://fundatiapentrusmurd.ro/centrul-mobil-de-instruire-smurd/.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*