“Caravana Descoperă-ți frumusețea” merge prin județul Constanța pentru a ajuta femeile de la țară să creadă în strălucirea lor

Carvana Henkel la Cumpăna
Carvana Henkel la Cumpăna

Patru localități din județul Constanța vor avea în luna octombrie femei mai frumoase. Inițiativa aparține Henkel România. Astfel, între 10 și 31 octombrie, specialiștii companiei ajung la Cumpăna, Cobadin (17 octombrie), Corbu (24 octombrie) și Lumina (31 octombrie). Localitățile au fost selectate alături de partenerul local – Asociația Împreună Pentru Viitor Constanța.

“Caravana Descoperă-ți frumusețea” își propune să inspire fetele și femeile să își pună în valoare atuurile naturale și să capete încredere în frumusețea lor. Îngrijirea părului – unul dintre cele mai vechi ritualuri de înfrumusețare – este și astăzi un element central în rutina de înfrumusețare a femeilor, precum și un simbol al feminității și senzualității. Brandul Schwarzkopf din portofoliul Henkel România este partenerul de încredere al femeilor în rezolvarea oricăror probleme ce țin de igiena și frumusețea capilară.

Astfel, Henkel România, prin brandul Schwarzkopf vine în întâmpinarea nevoilor și dorințelor femeilor cu o largă paletă de produse: de la soluțiile de îngrijire adaptate fiecărui tip de păr de la Schauma, alături de tratamentele de reparare oferite de brandul Gliss, de soluțiile de colorare oferite de Palette și până la produsele de styling Taft, brandul de styling numărul 1 în România, confom datelor furnizate de Retail Zoom pe baza cotei de piață în perioada ianuarie-august 2016.

Proiectul se înscrie în lista inițiativelor de responsabilitate socială ale Henkel România, care dorește să susțină și să încurajeze fetele și femeile să creadă în frumusețea lor și în potențialul lor de a reuși în viață. Credem că fiecare femeie este frumoasă, important este să-și descopere propriile nevoi și să adopte cele mai potrivite produse propriului stil, astfel încât să își evidențieze atuurile și să se pună în valoare. ”, a punctat Gabriel Barbu, General Manager, Divizia Beauty Care, Henkel Romania.

“Caravana Descoperă-ți frumusețea” cuprinde activități de informare ce se axează pe aspecte legate de igiena și înfrumusețarea părului. Concret, în fiecare dintre cele 4 localități selectate se desfășoară sesiuni de hairstyling cu stiliști și voluntari din partea Asociației Împreună Pentru Viitor Constanța pentru câte 40 de fete și femei selectate împreună cu autoritățile locale și reprezentanți de la asistența socială.

Astfel, un total de 160 de fete și femei vor beneficia pe durata campaniei de sfaturile stiliștilor, vor primi materiale informative pentru îngrijirea părului și produse cadou oferite de Henkel România și vor primi un tratament complet de înfrumusețare a părului în cadrul coaforului mobil amenajat în fiecare dintre localitățile selectate. Miza acestui proiect este să ajutăm fetele și femeile să capete încredere în frumusețea lor și să descopere modul în care își pot îngriji părul prin folosirea unor produse cu performanțe profesionale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*