Candidatul independent Valentin Vrabie a lansat un “Angajament pentru Medgidia”

Valentin Vrabie. FOTO Adrian Boioglu
Valentin Vrabie. FOTO Adrian Boioglu

Candidatul independent la Primăria Medgidia, Valentin Vrabie a făcut public decalogul care îi va guverna mandatul său la cârma municipiului.

Primul și cel mai important punct este un referendum privind preluarea apei de la SC RAJA SA. Valentin Vrabie vrea să ceară părerea locuitorilor din Medgidia în legătură cu această problemă.

O altă problemă spinoasă a orașului este reforma sistemului de sănătate. Primăria Medgidia, condusă de independentul Valentin Vrabie, va susține financiar integral spitalul din oraș. Valentin Vrabie vrea să se ocupe și de sistemul de educație. Medgidia ar putea să devină un Centru de excelență în educație dacă administrația locală va susține financiar învățământul.

Iată și celelalte puncte din “Angajamentul pentru Medgidia” propus de candidatul independent Valentin Vrabie.
• Depolitizarea totală a instituțiilor publice și transparență decizională;
• Crearea unui climat administrativ adecvat atragerii investițiilor private pentru crearea locurilor de muncă și sprijinirea mediului de afaceri local;
• Reabilitarea și modernizarea infrastructurii și reorganizarea serviciilor comunitare – salubrizare și transport;
• Siguranța cetățeanului prin reorganizarea și modernizarea serviciului Poliției Locale;
• Reactivarea domeniului sportiv medgidian prin susținerea financiară necesară;
• Sprijinirea instituțiilor de cult și reactivarea valorilor și a tradițiilor culturale locale;
• Îmbunătățirea calității mediului înconjurător prin crearea de spații verzi și plantarea de perdele forestiere pe raza municipiului Medgidia;

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*