Beauty Days, un eveniment pentru doamne și domnișoare, se lansează la Constanța

Beauty Days la Constanța
Beauty Days la Constanța

Prima ediție a evenimentului BEAUTY DAYS are loc intre 19-20 noiembrie 2016, la City Park Mall – zona Lake Level!

Daca sunteti in cautare de noi tendinţe in frumusete, pentru a va mentine frumoase si stralucitoare, in preajma sarbatorilor, le veti gasi la “Beauty Days”!

Specialisti in medicina estetică, infrumusetare, cosmetică facială , intretinere si remodelare corporala, coafură, makeup, tehnici de micropigmentare, magazine de cosmetice va vor prezenta serviciile pe care le ofera, sfaturi si consiliere de ingrijire personala.

Pe perioada celor doua zile, veti avea șansa să va numarati printre norocoșii câștigători ai premiilor puse la bătaie de expozanți, vouchere cu REDUCERI si vouchere CADOU.

“Sambata si duminica, intre 16:00 – 20:00, va asteptam la scena de langa liftul de la LAKE LEVEL, unde expozantii se vor intrece in DEMONSTRATII LIVE, iar MC-ul nostru va avea surprize pentru voi!”, au transmis organizatorii.

Ii veti intalni pe cei de la: H Clinique, Abeauty, Espa Wellness Center, Sofa Maison du Beaute, Soco Hair Studio, Anca Dragnea, Ana Maria Cosmetician, Cerasela Bruma Micropigmentare, Melkior si Anastasia Soare Bevery Hills.

Constanța NEWS este partener al acestui eveniment special.

Afiș "Beauty Days"
Afiș “Beauty Days”

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*