Bătrână de 87 de ani găsită decedată în urma unui incendiu

O femeie a fost găsită decedată într-o casă ce ardea pe strada Dezrobirii

Pompierii constănțeni au fost solicitați în jurul orei 19.00 la un incendiu izbucnit la o casă situată pe strada Dezrobirii în Constanța. După ce au reușit să intre în locuință, pompierii au găsit o bătrână ce prezenta arsuri, aceasta fiind decedată.

Vecinii și rudele unei femei în vârstă de 87 de ani care locuia într-o casă situată pe strada Dezrobirii la numărul 64 au sunat la puțin timp după ora 19.00 la 112 și au sesizat izbucnirea unui incendiu în casa acesteia. Nu au putut intra după ea. Și pompierii au reușit cu greu să răzbată prin fum și foc, iar în cele din urmă au găsit-o pe proprietară întinsă pe un pat, prezentând semne de arsură. Cadrele medicale nu au mai putut decât să îi constate decesul.

Știre în curs de actualizare

UPDATE

Incendiul a fost stins, iar la fața locului au ajuns criminaliștii care caută probe. Cadavrul a fost transportat la morgă și urmează a i se efectua necropsia și a se stabili cauzele decesului.

Victima era imobilizată la pat și era vizitată în fiecare zi de către fiica sa. Aceasta a și depistat incendiul, când a venit să îi aducă mâncare. A încercat să intre singură să își salveze mama, dar nu a reușit din cauza fumului dens, incendiul fiind localizat în patul infirmei. Se pare că victima fuma mult,  o țigară aprinsă scăpată din mână  părând a fi și cauza izbucnirii incendiului.

Fiica victimei a fost transportată la spital, fiind intoxicată cu fum.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*