Bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de furt de autoturisme, identificați și reținuți de polițiștii constănțeni

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

Ca urmare a cercetărilor în cazul comiterii a 3 infracțiuni de furt de autoturisme, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat doi tineri, în vârstă de 18, respectiv 17 ani, ambii din orașul Cernavodă, județul Constanța, bănuiți de comiterea faptelor.

Astfel, în perioada 24-28 decembrie, persoanele în cauză, ar fi sustras 3 autoturisme, de pe raza orașului Cernavodă, județul Constanța. În urma cercetărilor desfășurate și a activităților informativ-operative, polițiștii constănțeni au stabilit că tânărul, în vârstă de 18 ani, împreună cu un prieten, de 17 ani, ar fi sustras autoturismele în cauză, două dintre acestea având portierele neasigurate și cheile, respectiv cartela de pornire, în contact.

Totodată, polițiștii au stabilit că tânărul, în vârstă de 18 ani, a condus cele trei autoturisme pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, acesta fiind implicat în evenimente rutiere soldate doar cu pagube materiale.

La data de 29 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă i-au prezentat pe cei doi Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă, ocazie cu care Judecătoria Medgidia a emis mandat de arestare preventivă pe numele tânărului, de 18 ani, acesta fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța. Minorul, de 17 ani, a fost reținut pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*