Avarie RAJA la Cumpăna și în zona Constanța Sud

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

Pentru remedierea unor avarii survenite astazi, 27 ianuarie, pe conductele de alimentare cu apa de pe strada Ciresica, respectiv la podul rutier din localitatea Cumpana, SC RAJA SA Constanta va sista alimentarea cu apa potabila, in intervalul orar 11,00-14,00. Sunt afectati toti consumatorii din Cumpana.

De asemenea, pentru remedierea unei avarii survenite in municipiul Constanta, Complex Constanta Sud, se va sista alimentarea cu apa in intervalul orar 11,00-15,00, fiind afectati consumatorii de pe strazile Fantanele, Hatman Arbore, Tractorul, precum si hipermarketurile Metro, Praktiker si Auchan.

“Ne cerem scuze fata de toti abonatii afectati, pe care ii asiguram ca echipele SC RAJA SA Constanta fac tot posibilul pentru remedierea avariilor si realurea furnizarii de apa la parametri optimi”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*