UPDATE Avaria RAJA de pe bd. Aurel Vlaicu din Constanța a fost remediată

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews
UPDATE: In jurul orei 4,00, in aceasta dimineata, echipele RAJA Constanta au finalizat lucrarea de remediere a avarei survenite pe bd. Aurel Vlaicu, la intersectia cu strada Stefanita Voda. Imediat, au inceput manevrele de vane si s-a reluat alimentarea de apa potabila pe magistrala cu diametrul de 800 mm. Avand in vedere diametrul mare si lungimea conductei, abonatii au avut apa la presiuni normale in jurul orei 9,00.
Articolul original:
In urma decopertarii magistralei de alimentare cu apa cu diametrul de 800 mm, de pe b-dul Aurel Vlaicu, in zona intersectiei cu Stefanita Voda, echipele de interventie au constatat necesitatea inlocuirii unui segment pe o lungime de aproximativ 6 metri. In aceasta situatie, lucrarile de reparatii se vor finaliza maine dimineata. Abonatii de la blocurile de vizavi de Maritimo, dar si agentii economici din zona vor avea apa la robinete maine, 22 mai 2016, incepand cu ora 11,00.
“Ne cerem scuze față de abonații afectați de această oprire de apă și îi asigurăm că echipele de intervenție ale contructorilor care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*