Autoutilitară căutată de autoritățile din Germania, descoperită de polițiștii de frontieră la Ostrov

Autoutilitară căutată de autoritățile din Germania, găsită de polițiștii de frontieră constănțeni. FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – P.T.F. Ostrov au depistat şi indisponibilizat o autoutilitară, transportată pe o platformă condusă de un cetățean român, căutată pentru confiscare de autoritățile din Germania

Săptămâna trecută, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, județul Constanța, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un cetăţean român, în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul în județul Prahova, la volanul unei platforme ce transporta o autoutilitară.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul transportat pe platformă figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile germane. Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziționat mașina din Germania fără să știe că aceasta ar fi fost căutată de către autorități.

Polițiștii de frontieră au extins verificările, iar în data de 20 ianuarie, au primit confirmarea din partea autorităților abilitate germane cu privire la faptul că autovehiculul este căutat de autorităţi.

Autoutilitara, în valoare de aproximativ 70.000 lei, a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înșelăciune, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*