Autorul accidentului mortal de la Ovidiu a fost arestat pentru 30 de zile

Accident mortal la Ovidiu FOTO IPJ Constanța

Autorul accidentului mortal de la Ovidiu, bărbatul de 33 de ani din Satu Mare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, joi seară de către Judecătoria Constanța. El este cercetat pentru mai comiterea mai multor infracțiuni: ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului și refuz de recoltarea probe biologice. Bărbatul a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventiv din cadrul IPJ Constanța.

Două femeie și un copil de trei ani au murit miercuri seara într-un accident rutier petrecut în localitatea Ovidiu și în care au fost implicate două autoturisme. Evenimentul s-a produs după ce una dintre mașini a pătruns pe contrasens.

Polițiștii spun că un autoturism Mercedes se deplasa dinspre localitatea Mihail Kogălniceanu către Constanța, iar pe podul rutier din Ovidiu a pătruns pe contrasens și a acroșat cu partea stângă un autoturism Hyundai care se deplasa regulamentar din sens opus. În urma impactului autoturismul Mercedes s-a răsturnat. În accident au murit o femeie de 31 de ani și mama ei, 61 de ani au fost găsite decedate.

Ka fața locului au fost trimise un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, dar și trei ambulanțe ale Serviciului Județean Ambulanța. O fetiță de trei ani se afla în stop-cardiorespirator, a fost resuscitată, fără succes însă. De asemenea, o femeie de 44 de ani a ajuns la spital cu traumatisme. Toate victimele erau din autoturismul nevinovat.

Șoferul care a produs accidentul are 33 de ani și este din județul Satu Mare. El ar fi încercat să fugă, fiind prins de polițiști. Oamenii legii spun că el emana halenă alcoolică. Bărbatul a refuzat însă să-i fie recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*