Autorii unui furt a zeci de capre dintr-o fermă din Cotu Văii au fost prinși de către polițiști

Caprele sunt următoarele victime. FOTO ulleo
Caprele sunt următoarele victime. FOTO ulleo

Polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu polițiști ai Secției 3 Rurală Mangalia și Secției 9 Rurală Topraisar, au identificat doi bărbați, de 23, respectiv 30 de ani, ambii din localitatea Cobadin, județul Constanța, bănuiți de comiterea faptei.

Potrivit anchetatorilor, pe 23 ianuarie, indivizii ar fi pătruns în curtea unei ferme de pe raza localității Cotu Văii, comuna Albești, de unde ar fi sustras 29 de caprine.

Din cercetări, a rezultat faptul că aceștia ar fi folosit un autoturism cu ajutorul căruia ar fi transportat 7 caprine, celelalte animale fiind dirijate, pe jos, până în apropierea localității Chirnogeni. Întrucât bărbatul care se afla la volanul autoturismului nu poseda permis de conducere, acesta a pierdut controlul direcției de mers, vehiculul părăsind drumul comunal. Totodată, polițiștii au stabilit că autoturismul avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 9.000 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

La data de 25 ianuarie, Judecătoria Mangalia a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, aceștia fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*