Aurelian Marin a demisionat din funcția de președinte ANAT. “Asociația va merge mai bine fără mine”

Aurelian Marin
Aurelian Marin

Decizie surprinzătoare a constănțeanului Aurelian Marin. El și-a dat astăzi demisia din funcția de președinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism.

Aurelian Marin a fost ales pe data de 11 martie 2015 pentru un mandat de 2 ani.

Decizia de astăzi, spune Aurelian Marin este una de ordin personal. “Am făcut-o cu gândul la ANAT. Asociația va merge mai bine fără mine”, a declarat Aurelian Marin pentru Constanța NEWS.

Aurelian Marin este proprietar al Agenției de Turism “Paradis” din Constanța și al parcului de aventură de la Neptun.

UPDATE: ANAT a transmis un comunicat de presă

“Preşedintele ANAT, Aurelian Marin, şi-a prezentat demisia către Consilul Director, asociaţia urmând să aleagă peste 45 de zile un nou preşedinte. Interimatul este asigurat în perioada următoare vicepreşedintele Remus Vişan, managing partner la Paravion.

“Mi-am depus demisia din funcţia de preşedinte ANAT începând cu data de 16 martie 2016. Mulţumesc membrilor ANAT care mi-au acordat încredere şi sper că, măcar parţial, am reuşit să demonstrez că ANAT este acea organizaţie care ne poate reprezenta pe noi toţi. Mulţumesc pentru colaborare tuturor colegilor, simpli membri sau membri ai Consiliul Director şi vă doresc succes în activitate”, a declarat Aurelian Marin.

În ultimul an, ANAT a reuşit, ca urmare a iniţiativelor şi implicării conducerii asociaţiei (preşedinte şi Consiliu Director), să aducă modificări benefice industriei călătoriilor, Legea voucherelor de vacanţă, promulgată în 2015, fiind un exemplu în acest sens. În acelaşi timp, ANAT a început demersuri pentru schimbarea asigurărilor pentru agenţiile de turism, în caz de insolvenţă, insolvabilitate sau faliment, în acord cu Directiva Europeană referitoare la pachetele de servicii de călătorie, apariţia Legii Turismului sau simplificarea sistemului de vize pentru cetăţenii chinezi.

Aurelian Marin, manager al agenţiei Paradis Vacanţe de Vis, a fost ales prin vot, la Adunarea Generală din 11 martie 2015. Adunarea generală extraordinară pentru alegerea unui nou preşedinte al ANAT va avea loc pe 20 mai.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*