Atenționări ale Primăriei Constanța cu privire la Codul Galben de vânt

Copaci suflați de vânt. FOTO Adrian Boioglu
Copaci suflați de vânt. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Municipiului Constanța anuntă că, urmare a avertizărilor meteorologice din ultimile 48 de ore, municipiul Constanța se află sub incidența codului galben de vânt.

În această perioadă, Serviciul Administrare Spații Verzi și echipajele de intervenție din teren au preluat permanent toate sesizările transmise de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Serviciul Dispecerat din cadrul Primăriei Municipiului Constanța în vederea degajării terenului din parcuri, zone publice, perimetrul asociațiilor de proprietari precum și a carosabilului de crengi și resturi vegetale rezultate de la arborii tăiați.
Până în prezent s-a intervenit pentru îndepărtarea a patru arbori care prezentau pericol iminent de prăbușire și la ridicarea a patru crengi de dimensiune foarte mare care au căzut din arborii de pe domeniul public.Facem precizarea că Serviciul Administrare Spații Verzi asigură și în continuare intervenția de urgență unde este cazul.

Rugăm populația, instituțiile publice și agenții economici să evite staționarea persoanelor și parcarea autoturismelor în preajma arborilor și să sesizeze Serviciului Administrare Spații Verzi din cadrul Primăriei Municipiului Constanța orice arbore cu pericol de prăbușire în vederea verificării și rezolvării cât mai urgente a situației din teren.

Telefoane de contact : 0241 488171 – Serviciul Administrare Spați Verzi și 0241 550055 – Serviciul Dispecerat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*