Atenție șoferi! Înșelăciune prin metoda “Oglinda spartă”. Preotul Eugen Tănăsescu, victima unui individ pus pe făcut bani

Părintele Eugen Tănăsescu. FOTO Arhiva Personală

Un caz mai puțin obișnuit a avut loc luni seara pe strada Traian din Constanța. Un individ a încercat să înșele un alt șofer prin metoda “Oglinda spartă”. Ghinionul individului a fost că a dat de o persoană care și-a dat seama că are de a face cu o înșelăciune.

Preotul Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului a povestit toată pățania.

“În seara asta am pățit ceva ciudat. La un moment dat o mașină se ia după mine, îmi dă flash-uri disperate, intră în fața mea…trag pe dreapta să văd ce-i. Un tânăr îmi reproșează că i-am distrus oglinda, venind din sens opus Mă dau mirat jos (nu auzisem nimic suspect în circulație, nu țin minte să fi trecut așa aproape de o mașină).Mă uit la oglinda mea…neatinsă,puțin udă de la ceață. Începe circul:

– Domnule,zic, probabil v-a lovit altceva,eu văd că oglinda mea e neatinsă,nici măcar o zgârietură (a lui era într-adevăr distrusă,se mai ținea într-un fir).
– Păi da, începe el agresiv, că a dvs e solidă, nu ca a mea. Ce vrăjeală aveți, vă faceți că nu știți. Lăsați că sun la poliție, văd că nu știti ce faceți pe drum,sunteți cam suspect (beat a vrut să zică, uitându-se insistent în ochii mei).

Atunci m-am înfuriat și i-am zis: Ia sună la poliție.Hai,cheamă imediat politia, să văd ce dovezi ai că te-am lovit… sună el undeva și-mi zice că poliția nu poate să vină că nu-s victime și deci mergem noi la poliție.

– Perfect, zic, hai să mergem.
– Nuuu, zice el brusc, lăsați că mai bine ne înțelegem.
– Să ne înțelegem? După ce m-ai făcut suspect și mi-ai zis ca nu știu ce-i cu mine pe drum? NUUU, zic, mergem la poliție să stabilească adevărul. El, nu,că își cere scuze că mi-a zis așa, că mă știe, etc..

Mi se aprinde un LED (metoda accidentul, new version).
– Cât face oglinda ta? îl întreb.
– 100 lei,zice.
– Bine, zic, vino mâine și ți-i dau,că acum n-am la mine.Dă-mi nr tău de telefon să te sun să-l ai pe al meu, să ne întâlnim.
– NUU, lăsați zice, văd că nu sunteți om de onoare, faceți acum d-astea, mă luați cu povești…și pleacă.
Acu…mă tot uit la oglinda mea neatinsă.

Oglindă, oglinjoară, cine-i cel mai păcălit din asta? Eu (că era să fiu păcălit,neștiindu-mă vinovat) sau el, că are o oglindă distrusă așa…mentalist?!”, a scris părintele Eugen Tănăsescu pe Facebook.

Preotul constănțean a declarat pentru Constanța NEWS că l-a iertat pe “păcătos” pentru că suntem în Postul Mare. Rămâne de văzut dacă polițiștii îl vor ierta și ei. El a făcut totuși un “portret robot” pentru ca alți șoferi să nu-i cadă victimă.

Individul este un “tânăr la vreo 25 ani, brunet, tuns scurt, ochi închiși (căprui să zic), înăltuț și slab, o aluniță pe față. El circulă cu o mașină Dacia, model vechi, albă sau galbenă”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*