Asociația Generației de Azi: Școala de Vară 2017 : Un nou capitol, aceeași poveste

Asociatia Generatiei de Azi la Școala de Vară

Ceremonia oficială de deschidere a celei de-a IV-a ediții a Școlii de Vară « Tinerii de Azi – Adulții de Mâine » organizată de Asociația Generației de Azi a reușit în acest an să reunească 65 de tineri ambițioși din peste 20 de județe ale țării.

Prin acest eveniment, Asociația Generației de Azi conferă contextul oportun pentru dezvoltarea personală a tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 25 de ani. Școala de Vară ”Tinerii de Azi – Adulții de Mâine” stimulează concomitent atât latura profesională a participanțior prin training-uri captivante precum: inteligenţa emoţională – inteligențele multiple, stimă de sine şi productivitate personală, teamwork şi inteligenţa socială, precum şi
Cursul de dezvoltare a abilităţilor de comunicare interpersonală, dar și latura artistică prin ateliere de muzică, teatru, dans și pantomimă.

Ceremonia de deschidere oficială a acestei ediții a început cu un moment de o introspecție a organizației, prin expunerea obiectivelor concrete ale proiectului, dar și a viziunii membrilor Asociației Generației de Azi. Au urmat prezentările și discursurile trainerilor: Petru Mustățeanu (trainer & mediator), Daniel Niță (trainer), Mara Perța (profesor & trainer), Elena Sextilia Solonaru (profesor & trainer), Daniel Dobre (cântăreț, compozitor & trainer), Anca Donisan (profesor & instructor de pantomimă), Ștefan Iancu (Student la Actorie la Faculatea de Teatru și Televiziune, Cluj), Adrian Lepădatu (Actor & Traier) și Radu Poșoi (Instructor de dans). Aceștia le-au vorbit despre necesitatea reformei comunității și modul în care aceasta începe cu fiecare dintre ei.
Invitatul Special al Deschiderii Oficiale, a fost Codrin Bostan, fost vicepreședinte al Consiliului Național al Elevilor și co-organizator al acestui proiect în 2014 și 2015. „Când am început alături de Cristian Tănase organizarea primei ediții a Şcolii de Vară “Tinerii de Azi – Adulții de Mâine” nu mă gândeam că aceasta va avea atât de mult succes şi continuitate. Astăzi, a debutat ediția a IV- a a evenimentului, ceea ce demonstrează că nevoia noastră, a tinerilor, de a ne dezvolta în afara mediului academic este reală, iar Şcoala de Vară se pliază pe această nevoie.” a declarat Codrin Bostan.

„Ne bucurăm că am reușit să îmbinăm utilul cu plăcutul, dezvoltarea multilaterală a tinerilor într-un cadru non-formal, reușind astfel să le oferim participanților o experiență aparte. Am văzut la Deschiderea Oficială 2 Românii – „România rurală” și „România urbană”, am văzut România tinerilor care doresc să se implice în dezvoltarea acestora. Fiecare eveniment reprezintă o oportunitate de a descoperi pasiunile tinerilor din România, dar și domeniile în care aceștia și-ar dori să vadă o schimbare. În acest sens, această Școală de Vară își propune să participe proactiv la continua dezvoltare a tinerilor.” a declarat Cristian Tănase, președintele Asociației Generației de Azi și project manager al Școlii de Vară.

Acest proiect se desfăşoară cu sprijinul partenerilor media: AGERPRESS, NEPTUN TV, SKY RADIO, DECE NEWS, GENERAȚIA LUI JOHN, ADEVĂRUL.RO, MANGALIA TV, RADIO DOBOGEA, BOGDANDINU.COM, CONSTANȚA NEWS, CONSTĂNȚEANUL, CONSTANȚA 100%, TOMISNEWS.RO, INFO SUD-EST, MESAGER DE CONSTANȚA, SUCEAVA NEWS, TELE BUZZ. De asemenea, mulțumiri speciale se acordă atelierului de scrisori LIVREZDRAGOSTE.RO.

Asociaţia Generaţiei de Azi este o organizaţie non-guvernamentală, care are ca obiective majore promovarea tinerilor în mediul social, economic şi educţional, precum şi responsabilizarea acestora cu privire la viaţa lor şi rolul pe care îl au în familie, şcoală şi societate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*