Angajații Polaris și Poliția Locală au intervenit iar pentru a aduna PET-urile

Polițiștii Locali constănțeni i-au sancționat pe cei prinși cu căruțele prin oraș. FOTO DGPL Constanța

Cantități imense de gunoaie și deșeuri din materiale reciclabile au fost adunate în cursul zilei de joi, 29 martie și a vineri, 30 martie, în cadrul unei campanii de ecologizare organizate de către Direcția Generală Politia Locală.

Politiștii locali împreună cu reprezentanți ai societății de salubrizare SC Polaris M Holding au derulat acțiuni de ecologizare în Cartierul Baba Novac și I .L Caragiale din municipiul Constanța.

Acțivitățile desfășurate au vizat îndepărtarea de pe domeniul public a gunoaielor menajere în special PET-uri și alte materiale reciclabile colectate de persoanele fără adăpost sau care răscolesc prin gunoi. Tot în cadrul actvitătii a fost depistat un conducător de vehicul cu tracțiune animală. Conducătorul a fost sancționat contravențional și s-a dispus măsura complementară de ridicare a atelajului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*