Angajații Polaris M Holding au igienizat platformele supraterane din stațiunea Mamaia și scările de acces spre plaja Modern

Angajații Polaris M Holding au igienizat platformele de gunoi din Constanța și Mamaia. FOTO Primăria Constanța
Angajații Polaris M Holding au igienizat platformele de gunoi din Constanța și Mamaia. FOTO Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul de Igienă Publică și compania Polaris continuă acțiunile de igienizare, deratizare și dezinfecție a platformelor supraterane.

Echipele de lucrători au acționat ieri în zona peninsulară a Constanța și vor continua în toate cartierele orașului. Totodată, angajații Polaris M Holding au igienizat zona Tomis III, faleza Cazino, stațiunea Mamaia,  scările de acces spre plaja Modern.

În paralel, muncitorii societăților care întrețin spațiile verzi din municipiul Constanța au cosit iarba, au greblat și au strâns resturile vegetale din cartierul Tomis Nord, bulevardul Mamaia( între străzile Ion Rațiu și I.G. Duca), șoseaua Mangaliei (zona Abator), bulevardul Tomis (între străzile Poporului și Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța).

Acțiunile vor continua astăzi în cartier Tomis I, pe bulevardul Tomis între Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța și bulevardul Ferdinand și în parcul Dragoslavele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*