Andrei Gheorghe, constănțean, om de radio și televiziune, a murit la doar 56 ani

Andrei Gheorghe. FOTO Facebook
Andrei Gheorghe. FOTO Facebook

Cunoscutul jurnalist constănțean Andrei Gheorghe a murit în seara de 19 martie.

Andrei Gheorghe s-a născut pe 14 ianuarie 1962 în Rusia, la Lipețk. Vocea lui inconfundabilă, dar și puterea de a-și comunica gândurile într-un mod spontan și uneori “colorat” l-au făcut pe Gheorghe să devină un om de presă foarte cunoscut și controversat.

Reprezentanții IGPR au declarat că la ora 22.15 au fost sesizați că în cartierul Pipera a fost găsită o persoană decedată. În urma identificării s-a stabilit că este într-adevăr vorba despre Andrei Gheorghe.

Imediat după 1990 el a început să lucreze în mass-media, la Radio Constanța. El s-a remarcat la Radio Sky Constanța, acolo unde a realizat emisiunea “Midnight Killer”. Stilul său l-a dus cu aceeași emisiune la Radio Pro FM București și de acolo, vocea sa a devenit cunoscut în toată țara. Show-ul radio “13-14 cu Andrei” l-a mutat de la miezul nopții la miezul zilei. De acolo, Andrei Gheorghe a ajuns la Pro TV și Antena 1.

Andrei Gheorghe a lucrat, printre altele, la Realitatea TV, Radio Guerilla și Kanal D. El a apărut în câteva filme și și-a “împrumutat” vocea pentru o piesă a trupei “Paraziții”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*