Amenzi de peste 5.000 de lei date de Poliția Locală pentru cei care au aruncat gunoiul pe stradă

Polițiștii locali au verificat legalitatea mai multor construcții

În perioada 1 -15 octombrie polițiștii locali au acționat cu preponderentă în toate parcurile constănțene (Casa de Cultură, Gară, Far, Tăbăcărie, Tomis 2, Poarta 6, Viitorului), Faleză Cazinoului , zonele adiacente centrelor comerciale și cartierelor de blocuri și case pentru combaterea și prevenirea faptelor antisociale care vizează curățenia orașului.

Polițiștii locali au aplicat 21 sancțiuni contravenționale în valoare de 5200 lei pentru pentru aruncarea de hârtii , ambalaje, resturi alimentare în alte locuri decât cele special amenajate și 3 sancțiuni contravenționale pentru răscolirea gunoiului în valoare de 1000 de lei. De asemenea polițiștii locali au distribuit peste 3000 de materiale informative( flyere) privind curățenia și au trimis 409 înștiințări către agenți economici, persoane fizice și asociații de proprietari/ locatari urmând că în măsură în care aceștia nu se conformează să fie sancționați conform prevederile legale în vigoare

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*